• 1
  • 2
  • 3
  • Услуги
  • Какво е важно да знаем
  • Контакти
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 
съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

Следете ни в

Онлайн маркетинг

Използването на онлайн маркетинга е важна стратегия за постигане на по-добри резултати, свързани с развитието на вашия бизнес в Интернет. Представяме ви някои от ключовите моменти, които са основополагащи за това развитие:

Онлайн проучвания

Тези проучвания имат за цел да определят цялостната „картина” и настроения сред клиентите, които използват вашите продукти. Много компании залагат именно на онлайн проучванията, за да определят своите бъдещи цели и начини за постигането им. В Интернет пространството има сайтове, които предлагат безплатни проучвания, което е добре дошло за бизнеса като цяло.

Софтуер за електронни таблици

Независимо дали сте платили за Microsoft Excel или сте се сдобили с безплатната версия на Open Office, приложението за електронни таблици е едно от най-добрите средства за едно добро онлайн проучване. Нищо не може да замени този софтуер, който е от първа необходимост за всеки уважаващ себе си онлайн маркетинг специалист. Електронните таблици ви помагат, както да създавате AdWords и ключови думи, но и да предначертаете цялата онлайн маркетинг кампания. Удобен и лесен да се използва, този софтуер е необходима придобивка, ако сте си поставили високи цели в онлайн маркетинга.

Инструменти за анализ

Най-известният и използван инструмент от този тип е Google Analytics. Чрез него се създава възможност да се проследят продажбите и тяхното количество, както и да определи броят на посетителите, които биха се превърнали във ваши бъдещи клиенти. Google Analytics и други подобни инструменти за онлайн анализ са от важно значение за хората, занимаващи се с онлайн проучвания и стратегии. Тяхното използване е особено необходимо при определянето на бъдещата насока за развитие на вашия бизнес.

Инструменти за създаване на ключови думи

Това също е едно от най-популярните средства за онлайн стратегия на вашия сайт или бизнес. Посредством въвеждане на ключови думи или фрази вие може да доразвиете вашия сайт и неговото съдържание. Един от най-предпочитаните инструменти е Google Keyword, но в Интернет съществуват и други подобни на него. Създаването на ключови думи или фрази улеснява осъществяването на успешна онлайн стратегия.

AdWords редактори

Тези безплатни приложения са основни в развитието на маркетинг стратегии. Най-популярният редактор от този тип е Bing Ads Editor, но в Интернет съществуват и други инструменти за създаване и редактиране на онлайн кампаниите. Основната роля на тези редактиращи инструменти е да променя и доразвива качеството и обема на вашата онлайн работа.

Google Аd Preview инструменти

Този начин за маркетинг стратегии и проучвания е от особено значение за маркетинг стратегиите, защото позволява на всеки, който се занимава с проучвания, да следи за интересуващите го реклами в страницата с резултати на Google, без да прави импресии като посетител. По този начин се създават условия за проверка състоянието и възможностите на собствените онлайн стратегии, без това да влияе на резултатите от статистиката и допълнително да се усложнява самото проучване.

Инструменти за оценка на трафика

Изключително необходими инструменти за всеки добър онлайн маркетинг специалист. С тяхна помощ се определят ефективността и насоките за всяко търсене. Подобни инструменти служат и за определянето на средствата, необходими за състоянието и бъдещото развитие на онлайн бизнеса. Те имат опции за фина настройка на търсенето, посредством ключови думи, фрази, местоположение и др.

Инструмент Google Contextual

Отново сме на вълна Google! С този инструмент за онлайн анализ всеки, който се занимава с онлайн маркетинг и проучвания може да състави списък на своите таргет клиенти, както и на набор от ключовите думи само за определени минути.

Инструменти за разработване на уебсайт

В Интернет съществуват безплатни инструменти, като Firebug, които определят конверсията на клиентите и маркетинг кодовете. Това създава предпоставки за наблюдаване и премахване на проблемите, свързани с работата на кодовете на сайтове.

Инструменти за планиране на онлайн стратегията

Инструменти, като Google Ad Planner създават условия за планиране на бъдещото развитие на вашия онлайн бизнес. Те могат да ви дадат насоки за стратегии и насочване към определени таргет групи от клиенти, които са от изключително важно значение за анализ на бизнеса ви като цяло. Тези инструменти ви посочват местата, където би трябвало да насочите своите маркетинг проучвания и бизнес. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови