• 1
  • 2
  • 3
  • Услуги
  • Какво е важно да знаем
  • Контакти
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 
съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

Следете ни в

Значението на PR за класирането на сайта

Преди години в самото начало, когато google стартира своята търсачка, PR-а, който те въведоха на сайтовете оказваше голямо влияние при класирането на всеки сайт в резултатите им. След време този показател се превърна в основна цел на всеки собственик на сайт с желание да си класира сайта на по-предни позиции. Търговията на сайтовете започна да се определя и от това какъв PR притежават. Но с течение на времето този фактор беше намален, като тежест и в последните няколко години почти не оказваше влияние върху класирането на сайтовете.

В последно време забелязвам повторно отдаване на значимост на този фактор. Причината най-вероятно е успешните ъпдейти на Google в алгоритмите им за определяне на PR-а и зануляване и/или намаляване на много сайтове, които бяха създадени, с цел да увеличават PR-га си. Най-вероятно след, като сайтовете бяха по-добре оценени от преди, те са решили да вдигнат тежестта на PR-a и да започнат да му предават по-голяма значимост.

Това ми изглежда напълно и естествено, защото PR пряко зависи от това колко често се ъпдейтва сайта, колко информация съдържа и колко връзки има към него. Тези фактори пряко влияят на класирането на сайта. Да, за да се направи сео оптимизация беше необходимо само да се натрупат линкове с правилния „анкор” към сайта в днешно време това не е достатъчно (даже и в не тежки категории). Сега се налага обновяване на съдържанието на сайта. Разнообразяване, на линковете, които го сочат като линкове и това, което сочат(дали главния домейн или вътрешните страници). Показателите, които google започна да следи са много и продължават да нарастват с всеки изминал месец. За това е хубаво да следните различни източници, които дават полезна информация за практически реализирани сео оптимизации. Само така ще може да усетите какво се случва реално и чрез ваши опити може да постигнете резултати, които да ви предадат опит, който да развивате и прилагате в реални проекти.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови