• 1
  • 2
  • 3
  • Услуги
  • Какво е важно да знаем
  • Контакти
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 
съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

Следете ни в

Необходимото време за сео оптимизация на сайт

Преди година две оптимизацията на даден сайт отнемаше няколко седмици до месец, за сайтове в не тежка категория. За тези няколко седмици можеше да се изведе уеб сайт до първа страница доста лесно. Причините за това бяха слабата конкуренция между сайтовете, непопулярността на сео оптимизацията и не толкова големия брой оптимизирани сайтове.

В последната година този процес става все по-бавен и време отнемащ. Причините са съответно по-голямата конкуренция между сайтовете, заетите места от оптимизирани сайтове на първа страница и променящите се условия на алгоритмите на Google. Основната причина да не е желателно да се прави оптимизация ударно и бързо е възможността Google да засече манипулираните резултати и да накаже сайта. Това наказание се изразява чрез премахване на преоптимизирания сайт от SERP-а(класирането в резултатите от търсенето). По този начин Google се стреми да направи много трудна и невъзможна оптимизацията чрез манипулиране и създаване на линкове.


Една оптимизация е добре да се прави бавно с месеци. Ако сайта(домейна) е нов е задължително тя да не се прави бързо. Изглежда нелогично един сайт на 3 месеца да натрупа стотици линкове към него. Много важно е да се спазва правилото да се прави паралелна оптимизация с публикуване и/или актуализиране на съдържание/то в самият сайт.

В зависимост от конкуренцията резултата от оптимизацията за първа страница може да отнеме от месец (в най-добрия случай) до година в категории, които са силно конкурентни.

Важно е да може да се постига баланс при оптимизацията така, че хем да има задоволителни резултати, хем Google да не накаже сайта. Ако някой си мисли, че неговият сайт не може да бъде наказан, греши. Всеки сайт, на който се прави оптимизация от някой, който няма достатъчен опит може да доведе сайта до наказание.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови