• Услуги
  • Контакти
  • Какво е важно да знаем
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?
Следете ни в

SEO/СЕО оптимизация на сайт

SEO оптимизация на сайт от SaitBG.com, един добър начин да увеличите продажбите си на вашия бизнес.

Чрез оптимизиране на вашия сайт за Google Вие може да увеличите значително посещаемостта на вашия сайт от хора търсещи същия тип услуга или продукт, които предлагате. По този начин вие успявате да предложите вашите продукти услуги на по-голям брой потенциални клиенти.

Предимствата да сте в ТОП 3

Идеята да направите оптимизация на вашия сайт не трябва да бъде да постигнете първа страница в Google за желаните думи и фрази, а да успеете да се класирате в ТОП 3, а защо не и на първа позиция. Това, което е добре да знаете е, че от 50 до 80% от потребителите посещават първите три резултата, от 10 до 30 рекламите показвани през adwords и много малка част преглеждат резултатите във втората петица на първа страница.

Това, което предлага SaitBG.com е комбинирана система от различни изпитани методи за оптимизация целящи постигане на максимални резултати в ТОП 3 по различни ключови думи подходящи за вашия бизнес. Нашата цел е да получите резултат, който ви удовлетворява и увеличава вашите продажби.

Цена за сео оптимизация

Цената може да варира в широки граници в зависимост от думите, по които ще се оптимизира сайта, от тяхната конкуренция и други фактори. Цената се определя сред среща и анализ на сайта и ключовите думи, които са желани.

Време за постигане на резултати

Времето, което е необходимо за постигане на резултати е от 1 до 3 месеца, за конкурентни думи и фрази този период може да продължи и до 6 месеца. Основната причина е, че този процес е инертен и зависи от времето, в което Google ще успее да открие и анализира новата информация в интернет.

При извършване на сео оптимизация от SaitBG.com, Вие получавате консултация за това как да организирате информацията в сайта си. Тази така наречена стъпка/оптимизация – on-page оптимизация, ще помогне на Google по добре да определи темата на вашия сайт, да разбере какви продукти и услуги предлагате и да класира по-напред сайта Ви.

Предимства на сео оптимизация от SaitBG.com

  • Гъвкава ценова политика
  • Резултати, които наистина имат ефект ТОП 3 или 5, а защо не и първа позиция
  • Пълноценна консултация на вашия екип как да добавя продукти и услуги в сайта

Оставете на нас ние да се грижим за класирането ви на сайта, а вие се концентрирайте върху организацията на вашия бизнес. И не забравяйте, най-добрият начин да скриете нещо е като го ложите на втора страница в Google.