• 1
  • 2
  • 3
  • Услуги
  • Какво е важно да знаем
  • Контакти
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 
съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

Следете ни в

Начини за генериране на трафик към сайта

Съществуват много истории за хора, успели да генерират трафик, както и да осъществят продажби в Интернет.

Някои от тези истории са непълни и неверни, защото повечето търговци нямат успех онлайн, само малка част от тях успяват.

От многото легенди за успехи в нета, за съжаление само някои са действителни. В действителност само два процента от Интернет търговците успяват в онлайн бизнеса, а останалите 98% се провалят.

Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че тези от нас, които са в тези 2% са упорити в опитите си да направят Интернет бизнеса си печеливш. Успехът за тях означава да плащат за добра реклама, която да им осигури такъв успех. Но, рекламата не е достатъчна за успех във вашите бизнес начинания. Реклама, която е съчетана с упорит труд и постоянство ще ви гарантира така желания напредък. Именно постоянството е ключът към успеха в Интернет.

 

Ето три от основните фактори, които ще ви накарат да предпочетете плащането на трафик, който ще ви е необходим по време на дългия път към успеха:

1. Най-бързият начин да генерирате повече трафик към вашия сайт е, чрез платен трафик. Това е най-популярният начин за привличане на повече клиенти и осъществяването на продажби.

Всеки бизнес се нуждае от колкото се може повече трафик. Плащане за трафик ще ви гарантира повече успех, в сравнение с безплатния трафик.

Изводът е: колкото повече платен трафик генерирате, толкова повече хора ще посетят вашия сайт и възможността за продажби също е по-голяма.

Факт е, че онлайн бизнесът плаща за генериране на трафик. Представете си, че трябва да плащате за трафик 30$ всеки месец. В замяна на това получавате нужните регистрации, необходими за вашия бизнес. Ако 10 човека се възползват от вашите услуги, които ще им струват по 15 $, то вие получавате възможност за печалба от 120 $. Не забравяйте, че 30 % са платени за трафика към вашия сайт. Като цяло печалбата ви е постигната доста лесно, като това е благодарение на генерирането на повече платен трафик.

Ако ви изберат за безплатна реклама, няма да имате достатъчно трафик на вашия сайт, което означава, че няма да правите достатъчно пари. Вие ще прекарвате твърде много време, за да генерирате само една малка част от трафика, като това няма да е достатъчно, за да се реализира печалба.

2. Трафик, генериран чрез търсачка е друг добър начин за получаване на повече посетители на вашия сайт. За целта, обаче, трябва да наемете някой да го направи вместо вас. Това е сложен процес и се нуждаете от определена техника и разбиране за това, как работят нещата. Това е необходимо, преди да можете да постигнете успех в тази област.

Плащането за услуга в тази област ще ви спести много време, усилия и обучение. По този начин може да използвате това време, за да популяризирате бизнеса си още повече.

Много от големите компании плащат да рекламират своя бизнес чрез SEO. Те имат консултанти, които го правят за тях.

Само си представете, че имате статия в блог и връзките в тази статия имат висока позиция в търсачките. Това ще ви помогне да привлечете повече посетители към вашия сайт или блог, които ще купуват от вас, а също ще могат да кликват върху линковете в статията.

Мисля си, че плащането за допълнителен трафик ще ви донесе повече посетители и продажби - нещо, което е необходимо за всеки бизнес.

3. Ще се нуждаете от правилните инструменти за създаване на ключови думи за изследвания в избраната от вас ниша. Това ще Ви помогне да спестите пари за реклама. Вие ще бъдете таксувани за броя на попадения, които се генерират, когато някой кликне върху рекламата ви. Това е известно като pay per click или плащат ти, за да посещаваш сайтове.
Но помнете, че всички пари, които ще похарчите за вашата реклама няма да са напразно. Генерирането на повече трафик и продажби ще ви постави между успелите 2 % в Интернет.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови