• 1
  • 2
  • 3
  • Услуги
  • Какво е важно да знаем
  • Контакти
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 
съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

Следете ни в

Стандартни методи за популяризация и реклама

Някои хора все още вярват в старите и изпитани методи за реклама. Тези начина може да звучат малко старомодно, но те са издържали изпита на времето и са основополагащи за развитието на всеки бизнес. Тук са изброени някои от тях:

Реклами в списания

Ако сте избрали вашата ниша правилно, на пазара ще има най-малко едно списание, което е по вашата тема. Къде по-добре да рекламирате вашите продукти и идеи от списание, което се чете от хора с еднакви възгледи?



Започнете с обяви, защото те са по-евтини и ще ви помогне да разберете, какво може да се направи и какво не. Просто мислете за тях като за платени реклами в Google и няма да сгрешите, ако заложите на тях.
Когато се чувствате по-уверени, можете да опитате реклама с лого или снимка. Те може да се различават по размер, което най-много зависи от бюджета ви, който може да отделите. Ето един съвет - не приемайте веднага първата оферта, която ще ви се направи, а най-добре проучете добре пазара.

Визитки и листовки

Този вид реклама е особено важен и има своето значимо място на рекламния пазар. Избирайки този начин на реклама, вие трябва да изберете добре между гореспоменатите рекламни материали, които да съответстват на вашата рекламна кампания.
Наред с обичайната информация за контакт, вие може да посочите основните ползи, които вашите клиенти може да получат при посещаване на вашия сайт или закупуване на продукти от вашата фирма.

Гумен печат

Този начин за реклама може да накара хората да погледнат по нов начина на вашия бизнес. Един от начините е да се купи гумен печат с вашия уеб адрес и лого върху него. Всяка част пратка, която изпращате ще бъде запечатана с такъв печат, който ще напомня на вашите клиенти за ангажираността на фирмата ви.

Пряка пощенска реклама

Всяка поща, която ви е изпратена с търговска цел, в края на краищата постига целта си, затова не бива да отхвърляте този метод на реклама в дългосрочен план. Тази стратегия изисква съставяне на списък с потенциални реципиенти на търговската поща, който е изготвен от реномиран източник. Подобен списък може да намерите в списанията, които се намират във вашия търговски обсег. След това единственото, което ви остава е да изпратите директни пратки до вашите потенциални клиенти.

За тези с по-малък бюджет, също така е възможно да се изпращат само пощенска картичка с адреса на уебсайта върху него, като част от информацията е подчертана, за да се наблегне на това, което рекламирате и искате да постигнете с подобна пратка. Пощенската пратка е най-старият и изпитан метод за въздействие върху клиентите, затова не го пренебрегвайте, а пригодете своите цели към него.

Рекламни тениски и др.

Тениски и блузи, които носят рекламни послания може да видите почти навсякъде днес. Те моделират една едновременно агресивна и пасивна рекламна кампания. Без да рискувате да отхвърлят посланията, които правите, написани върху тениска те изглеждат и се възприемат по-добре.
Ако пътувате за семинар, не забравяйте вашата рекламна тениска. В бизнеса вие сте като на състезание, затова се облечете с вашата рекламна тениска и финиширайте първи.

Networking

Ако познавате някой, който има свой собствен бизнес, може да се опитате да рекламирате своите фирми във вашите търговски ниши. Например, ако имате сайт-рекламирайте другата фирма в него, а вашата фирма може да бъде рекламирана на касовите бележки, които се издават от другата компания.

Семинари

Когато с вашия сайт се превърнете в знаменитост, не забравяйте че няма нищо по-добро от рекламиране на вашата дейност по всякакъв възможен начин. Може да ви поканят на семинар и по време на презентацията, не забравяйте, че преди всичко представяте себе си. Не се притеснявайте да рекламирате, докато говорите на семинара. Всеки иска да чуе вашия глас, а чрез вашето представяне да посети и сайта ви.
Използвайте всеки начин, за да рекламирате - така ще бъдете една крачка пред своите конкуренти.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови