• 1
  • 2
  • 3
  • Услуги
  • Какво е важно да знаем
  • Контакти
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 
съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

Следете ни в

Мобилна версия на сайт

След навлизането на мобилни телефони с операционна система и таблетите, една част от сайтовете започнаха да имат мобилна версия. Чрез нея сайтовете предоставят по-удобен преглед на съдържанието си за устройства, които не разполагат с голяма резолюция.  Превключването става автоматично и когато сайта се отваря от телефон или таблет се зарежда съдържанието предвидено за този тип устройства.


Предимствата са, че прегледа и навигирането в сайта става много по-лесно и удобно през тези устройства. В мобилната версия на сайта се показва една част от цялото съдържание, което е най-важното и можем да го визуализираме на по-малкия екран.

Изработка на сайт с такава възможности може да бъде лесна и трудна. Трудна е когато искате да преработите съществуващ сайт(работещ). В този случай се налага направа на нова допълнителна мобилна визия. Ще трябва да се интегрира и да се направи така, че когато се зарежда сайта от мобилна платформа да се подаде варианта за нея. Лесния начин е използването на визия или фрейм за направа на визия с възможност за автоматично превключване на мобилен вариант.  В интернет може да се открият много такива темплейти, които разполагат с такава възможност, както и фреймове. Голяма част от тях са платени, но се намират и безплатни. В Joomla 3.0 тази функция е заложена във включените в пакета  темплейти, Почти всички визии за Joomla 3.0 ще поддържат тази опция и изграждането на сайт с тази CMS система ще ви осигури такава възможност.

Приема се, че за напред Google при наличие на такава възможност на даден сайт ще му дава допълнителни точки, които да го класират по напред в SERP-а. /към днешна дата не съм забелязал да има предимство такава опция/

Ако се спрете при изработката на сайт ползване на темплейт с такава възможност то определено ще бъде предимство пред конкуренцията ви и би се харесало на клиентите ви.

Също така помислете за онлайн магазин, seo оптимизация и качествен уеб дизайн

Добавете коментар


Защитен код
Обнови