• 1
  • 2
  • 3
  • Услуги
  • Какво е важно да знаем
  • Контакти
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 
съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

Следете ни в

Как ще се развива изработката на сайт.

Сигурно сте забелязали, че някак си вашият сайт се класира напред сред първите в Google по ключова дума, която търсите. Трябва да знаете, че когато ползвате един компютър, а вие често ползвате Google, за да открива различни сайтове, то той запомня тези сайтове, които сте ползвали. Когато потърсите нещо отново и то го има в сайт, който сте посещавали, Google автоматично започва да ви промотира сайта в челните резултати (често го отбелязва и в друг цвят). По този начин вие получавате лъжлива информация за това, кои сайтове са реално първи и кои се показват на други компютри, които не са търсили тази информация.


За да може да проверите истинския резултат, който искате да видите и който се показва на компютър, който не ползвате, трябва да стартирате браузъра си в инкогнито режим. И трите популярни браузъра (Internet Explorer, Chrome и Mozila) го поддържат. Режима се стартира с или чрез основното меню за нов прозорец или чрез десен бутон върху иконата на браузъра.

Много хора трият кеша и историята на браузъра, за да проверят резултата, но този вариант не винаги работи на 100%, отнема време и може да ви подведе. За това, когато проверявате и искате да видите истинските резултатите ползвайте режима, който не ви идентифицира пред Google и вие се явявате за него като нов компютър, от който е изпратена заявка за търсене на определена ключова дума.

По този начин можете многократно и спокойно да проверявате резултатите, които ви интересуват и да знаете, че виждате това, което реално виждат потребители търсещи за първи път по тази дума или фраза.

Важното е да знаете, че всичко е възможно и вашия сайт ако не се класира по определена ключова дума, то той може да бъде оптимизиран до постигне този резултат. Процеса се нарича сео оптимизация и чрез него се извеждат сайтовете напред в класирането по определени ключови думи или фрази.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови