• 1
  • 2
  • 3
  • Услуги
  • Какво е важно да знаем
  • Контакти
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 
съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

Следете ни в

Социални мрежи и директории за сайтове

Това са други инструменити, с които се прави seo оптимизация. Чрез тях е възможно бързо и лесно да се покаже на Google, за какво е сайта ви и информацията в него. Директориите за статии най-често са сайтове, където вие може да добавите вашия сайт само home (заглавната), страницата. Там също може да опишете с няколко изречения вашето съдържание на сайта си.

Директориите за сайтове се явяват първата стъпка за оптимизиране на сайта, чрез тях бързо и лесно се натрупват линкове към сайта ви. Препоръчва се да се използват различни заглавия и текстове за описание на сайта, който публикувате. Някои от тях одобряват автоматично предложенията, които правят потребителите, докато други изискват потвърждение от администратор.

Социалните мрежи се различават основно по това, че вие може да добавяте не само home страницата, но и вътрешни страници от сайта ви. Чрез социалните мрежи се популяризират основно вътрешни страници. В последно време Googe не харесва този тип на оптимизация само на вътрешни страници, чрез социални мрежи. Забелязва се в последно време и драстично намаляване на PR на този тип сайтове, като основната причина за това е масовото публикуване на едни и същи линкове с описателни текстове.

Обобщено казано, използването на този тип сайтове се прави от хора, които се занимават със сео оптимизация, много са малко тези сайтове, които са активни заради посещенията си и наистина имат посетители, които разглеждат съдържанието му.

Трябва да се знае, че когато се прави оптимизация на някой сайт методите трябва да се комбинират и да се съчетават по начин, който да показва, на google, че няма целенасочено трупане на линкове към даден сайт. Случва се алгоритмите на Google да приемат, че тези линкове са целенасочено поставени и да накажат сайта ви с изключването му от SERP-а (резултатите от търсенията в търсачката).

Добавете коментар


Защитен код
Обнови