• 1
  • 2
  • 3
  • Услуги
  • Контакти
  • Какво е важно да знаем
WebSite Start  Домейн и хостинг за 1 г. Необходимия брой страници. Един език. +
 
seo оптимизация Безплатна консултация и анализ на уеб сайтове. +
 

SEO Оптимизация

първи в резултатите на Google

поддръжка на сайтове Поддръжка и актуализиране на всякакви сайтове. +
 

Поддръжка

от SaitBG.com

 

SaitBG.com

 

телефон 087 8687 111

online запитване

съвети

Какво трябва да попитаме:

  • В цена влиза ли домейн и хостинг и колко струва на година?
  • Мога ли да правя корекции по сайта?
  • Ще има ли обучение как се управлява съдържанието на сайта?
  • Ако искам да променим нещо това ще струва ли допълнително заплащане?
Следете ни в

Уеб дизайн

Вие желаете уеб сайт, трябва да знаете, че е от изключителна важност той да бъде привлекателен и популярен. Голяма роля за това играе качественият и модерен уеб дизайн.

Терминът уеб дизайн / web design се разбира от повечето хора по свое му, тъй като в повечето определения се слагат твърде различни акценти върху многокомпонентната структура на дизайна за уеб, в ущърб на други такива. Всеки има някаква представа за това какво е уеб дизайн / web design, но в крайна сметка се оказва, че малко го дефинират правилно. Определени компоненти, такива като графичния дизайн или програмирането, се засягат във всяка дискусия, но тяхната важност в процеса на създаване на уеб сайт определено варира от човек до човек и от сайт до сайт. Някои считат, че най-важната страна на уеб дизайна / web design е създаването на съдържанието и структурирането на съдържанието – или, ако трябва да се изразим съвсем формално, информационната архитектура на уеб сайта. Други фактори, сред множеството, са простотата на използване (ползваемост) и вниманието, което се полага на уеб сайта в рамките на общата стратегия на предприятието /организацията. Синтезирайки работа с текстове и съдържание, графичен дизайн, програмиране, организация на мрежа, ползваемост, проектиране на потребителски интерфейси, уеб дизайна / web design се превръща в мултидисциплина.

Хубавият уеб дизайн

Най-общо може да се каже, че красивият уеб дизайн е неразривно свързан с бизнес просперитета на всяка фирма или частно лице. Когато потребителите искат да купят нещо онлайн единственото нещо, което се изисква от тях е да посетят съответния уеб сайт, който предлага такива услуги. В този случай, единственото нещо, което може да ги привлече и да ги накара да изберат Вашия уеб сайт пред този на конкурентите Ви, е неговият уеб дизайн разбира се при конкурентни цени на продуктите. Какво се разбира под добър уеб дизайн? Ако сайтът Ви изглежда професионално, ако е привлекателен и интуитивно направен, ако визията и менютата му са красиви и с висока ползваемост (usability), то това е сайт с добър уеб дизайн.

Добрият уеб дизайн

Съществуват два основни компонента, по които даден уеб дизайн се определя като добър или лош. От една страна, т.нар. Usability (ползваемост на сайта), която се фокусира изцяло върху функционалността на уеб дизайна – ефективното представяне на информацията. А от друга – чисто естетическият елемент, към който спадат използваните графични ефекти, оригинални анимации, впечатляваща мултимедия и др.

За да успее да впечатли потребителите и да задържи техния интерес, всеки уеб дизайна трябва да съчетава двата основни компонента в едно цяло.